Vi söker nya medarbetare!

Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Vi söker nu nya medarbetare! Vi söker personer som har stor portion egen motivation, är problemlösare som gillar samarbete.

Är du intresserad/har mer frågor? Skicka ansökan/frågor till work@ellagro.se.

Bifoga gärna CV och personligt brev med ansökan och märk ämnesraden med vilken tjänst ni söker/ställer frågor om.


Erfaren svetsare till Örebro

Vi satsar vidare på vårt svetsteam i Örebro, vilket gör att vi nu söker efter ytterligare personal i Örebro. I Ellagro är vi idag 10 licensierade svetsare i Örebro och 14 i Västerås. I Örebro har vi även två svetsrobotar. Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete med många nya detaljer och korta serier.

Vi ser gärna att du redan idag är en licenserad svetsare med några års erfarenhet. Du tycker produktionsteknik är spännande och vill vara med och utveckla teamet. Ett plus är ifall du har erfarenhet av Tig och robotsvetsning. Du har förmågan att agera självständigt, men arbetar självfallet i grupp. Du kan ha många bollar i luften med bibehållet fokus på kvalitet och planering mot övriga produktionsgrupper i verksamheten.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är din personlighet, driv och ditt intresse för teknik, minst lika viktigt som dina tekniska kompetenser. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.
Design & produktutveckling

- Utveckla produkter; design och produktionsritningar
- Arbeta med vår teknikavdelning; beredning, ritningar, programmering
- Har du erfarenhet att arbeta i Solid Works är det ett plus
- Placering, kan vara Örebro eller Västerås

Vi är alltid intresserad av rätt medarebetare!

Ellagro erbjuder spännande karriärmöjligheter inom många områden. Hos oss kan du använda all din kompetens och utvecklas som person medan du arbetar med teknik i framkant.

Vi är alltid intresserade av rätt personal. Är du intresserad av framtida möjligheter, skicka CV och kortfattat brev till Erik Ahlmark i Örebro eller Jonas Hovberg i Västerås.


Erik Ahlmark, Managing Director Örebro
Tel: 019-17 40 86, Skicka e-post

Jonas Hovberg, Managing Director Västerås
Tel: 021-80 21 60, Skicka e-post