Ellagro Örebro söker driven CNC operatör

Vi har investerarat och fått många nya jobb till vår Maskinbearbetning i Örebro, för att bemanna alla maskiner behöver vi förstärka teamet. Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete med många nya detaljer, korta serier och prototyper.

I ett första steg har vi behov av dig som har flera års erfarenhet av liknande produktion, du har jobbat självständigt med både programmering och inkörning av nya produkter. Ett väldigt stort plus är om du kan programmering av Mazatrol Matrix.

Du är en teamspelare och sätter teamet först, men har förmågan att agera självständigt. Du kan ha många bollar i luften med bibehållet fokus på kvalitet och planering mot övriga produktionsgrupper i verksamheten.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. En positiv attityd, vikten av ett gott bemötande och service samt hög arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är personlighet, driv och ditt intresse för teknik viktigt. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.

Är du intresserad? Kontakta
Martin Kristiansson
Tel: 021-802180, martin.kristiansson@ellagro.se