Ny ägare av Plåtspecialisten i Örebro

Idag förvärvar Ella Industrier Plåtspecialisten i Örebro AB "Plåtspecialisten"

Plåtspecialisten har idag fått en ny ägare. Hans Berglund har sålt företaget till Ella Industrier. Plåtspecialisten kommer att fortsätta att drivas på samma sätt och i samma anda som tidigare.

"Jag och styrelsen har under det senaste året börjat fundera över den långsiktiga utvecklingen av Plåtspecialisten och alla våra anställda. Jag brinner för att utveckla bolag så viktigast för mig var att nästa kraft som kommer in i bolaget är villig att satsa på bolaget, personalen och orten och i Ella Industrier känner jag att vi hittat rätt" säger Hans Berglund, tidigare VD och ägare av Plåtspecialisten.

"Mitt hjärta klappar för produktion och tillverkningsindustrin, så jag är väldigt glad att Hans valt att lämna över till Ella Industrier. Plåtspecialisten är ett företag med hög servicenivå, starka och långa kundrelationer och ett riktigt bra team. Dessutom kompletterar och stärker Plåtspecialisten på ett bra sätt systerbolaget Lundbergs Plåt i Västerås. Ella Industrier är ingen kortsiktig aktör, bolaget gick in som ägare till Lundbergs för två år sedan med samma ambition som nu med Plåtspecialisten, att långsiktigt vara med och utveckla företagen. Vår vision är att Plåtspecialisten ska fortsätta att utvecklas som ett långsiktigt växande konkurrenskraftigt kvalitetsbolag", säger Martin Kristiansson, ny VD av Plåtspecialisten.