Vi söker erfaren svetsare till Örebro

Vi söker erfaren svetsare med driv och engagemang till vår anläggning i Örebro.

Vi satsar vidare på vårt svetsteam i Örebro, vilket gör att vi nu söker efter ytterligare personal i Örebro. I Ellagro är vi idag 10 licensierade svetsare i Örebro och 14 i Västerås. I Örebro har vi även två svetsrobotar. Vill du jobba i ett snabbfotat bolag med engagerade kollegor? Vi söker dig som är intresserad av ett utmanande arbete med många nya detaljer och korta serier.

Vi ser gärna att du redan idag är en licenserad svetsare med några års erfarenhet. Du tycker produktionsteknik är spännande och vill vara med och utveckla teamet. Ett plus är ifall du har erfarenhet av robotsvetsning. Du har förmågan att agera självständigt, men arbetar självfallet i grupp. Du kan ha många bollar i luften med bibehållet fokus på kvalitet och planering mot övriga produktionsgrupper i verksamheten.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten. Din positiva attityd, vikten av ett gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Du har stort intresse för problemlösning och förbättringsarbete. För oss är din personlighet, driv och ditt intresse för teknik, minst lika viktigt som dina tekniska kompetenser. Vi värdesätter pålitlighet och social förmåga och ser gärna att du kan fatta dina egna beslut. Du ska kunna vara innovativ och kunna bidra med till företagets utveckling inom ditt kompetensområde.

Är du intresserad? Skicka ansökan/kontakta:
Erik Ahlmark, Tel: 019-17 40 86, Platschef Örebro,
Pierre Eriksson, Tel: 019-17 40 84, Produktionsansvarig Örebro